'De hele zaak De Vrij heeft SEG veel imagoschade gebracht'

Reacties

Stefan de Vrij en SEG zijn verwikkeld in complexe rechtszaak. Het makelaarskantoor liep daardoor flinke imagoschade op. 'Het is bij Oranje gaan rondzingen', zegt Kees Ploegsma senior, die zijn makelaarskantoor aan SEG verkocht en via zijn zoon Kees Ploegsma junior nog betrokken is bij het bedrijf.

'De hele zaak De Vrij heeft SEG veel imagoschade gebracht'
© Pro Shots

'Wat ik ervan weet is dat SEG niks verkeerd heeft gedaan', zegt Ploegsma in de Skiete Willy Podcast van Marco Timmer en Björn van der Doelen. 

Doordat het nieuws van De Vrij rondging in het Nederlands elftal verloor SEG een aantal spelers. Al lag het in het geval van Memphis Depay volgens Ploegsma net even wat anders. 'Hij had er zijdelings mee te maken. Kees heeft voor negentig procent zijn contract bij Barcelona nog gedaan. Maar Barcelona wilde niet betalen wat Depay wilde en eiste Kees zijn fee op. Toen zei Kees dat hij al tien keer op en neer is gegaan en dat het hem ook geld kostte. Daarom heeft hij dat niet gedaan. Hij heeft een advocaat ingeschakeld en gekregen wat afgesproken was.'

Het conflict kostte een vriendschap. 'Ze hadden als boezemvrienden iets op hun arm getatoeëerd van een hondje waar 'Memphis en Kees' bij stond. Maar die vriendschap is hierdoor dus kapotgegaan. Daar heeft Kees heel veel verdriet van gehad. Maar op een gegeven moment moet je het van je af laten glijden. Maar de hele zaak heeft ons wel bepaalde imagoschade gebracht. Als de uitspraak van de rechtszaak negatief uitvalt, dan krijgt het bedrijf een aardige tik.'

Beluister heel de Skiete Willy Podcast met Kees Ploegsma senior via je favoriete podcastapp. Of hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer S. de Vrij
Meer over S. de Vrij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.