Is Haller zijn transfersom meer dan waard?

Reacties

Tijdens onze eerste talkshow van 2021 staan we maandagmiddag uiteraard uitgebreid stil bij de enerverende kraker tussen Ajax en PSV van zondag, maar gaat de blik ook vooruit, want de toppermaand is pas net begonnen. De uitzending met presentator Kees Jansma begint om 16.00 uur, een nieuw tijdstip ten opzichte van de eerste seizoenshelft.

Is Haller zijn transfersom meer dan waard?
© Pro Shots

De Eindhovenaren beleefden een uitstekende start in Amsterdam, maar konden een 0-2 voorsprong niet vasthouden: 2-2. Met een assist was aanwinst Sébastien Haller meteen belangrijk voor Ajax. Tijdens de uitzending zullen we uitgebreid ingaan op de komst van de aanvaller naar Amsterdam. Is de Ivoriaanse international zijn transfersom van 22,5 miljoen euro waard?

Poll (gesloten) Stelling: Haller is zijn transfersom meer dan waard
  • 82% Eens (1.329 stemmen)
  • 18% Oneens (301 stemmen)

John van 't Schip schuift maandag aan als gast. De oud-speler van onder meer Ajax is momenteel actief als bondscoach van Griekenland. Tijdens de uitzending hebben we het ook over Feyenoord, dat zondag Sparta Rotterdam opzij zette en bovenin meedraait in de Eredivisie. De Rotterdammers waren afgelopen weekeinde de lachende derde. Uiteraard werpt verder De Klassieker van zondag zijn schaduw al vooruit, hoewel er eerst nog een midweekse speelronde op het programma staat. Kan Feyenoord zich mengen in de titelstrijd? Overigens staat ook Vitesse er uitstekend voor met net zoveel punten als de Rotterdammers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
28
4
2
102-23
+79
88
2
PSV
34
21
9
4
74-35
+39
72
3
AZ
34
21
8
5
75-41
+34
71
4
Vitesse
34
18
7
9
52-38
+14
61
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

Met ingang van dit kalenderjaar wordt de talkshow elke maandag vanaf 16.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 126.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.