Investeren in jezelf: Emerson trekt miljoen uit voor zuurstoftank, analyses en advies

Reacties

Emerson Royal is erop gebrand zich dit seizoen bij Tottenham Hotspur te bewijzen tegenover Antonio Conte. De rechtsback maakte aanvankelijk weinig indruk op de manager, maar investeert nu in zichzelf om beter te worden. Letterlijk.

Investeren in jezelf: Emerson trekt miljoen uit voor zuurstoftank, analyses en advies

De Braziliaan heeft volgens Engelse media een eigen tank voor hyperbare zuurstoftherapie aangeschaft om zijn conditie op peil te houden. Ook een topsporter als Novak Djokovic heeft er een in huis. Verder heeft Emerson uit eigen zak betaald voor een analyse van het spel van Achraf Hakimi, die onder Conte floreerde bij Internazionale.

Daar blijft het niet bij, want Emerson zou ook een neurowetenschapper hebben ingehuurd om hem structureel te helpen om beter te kunnen anticiperen, scherper te kunnen zien of sneller te kunnen reageren. Voor dit alles zou de 23-jarige Emerson ruim 900.000 euro hebben uitgetrokken.

Vooralsnog lijken de investeringen zich uit te betalen. Emerson, die in de zomer van 2021 voor 25 miljoen euro overkwam van Barcelona, kwam dit seizoen al negen keer in actie voor Tottenham. Onlangs erkende Conte dat Emerson ten opzichte van vorig seizoen 'veel is verbeterd'.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.