Invaller Narsingh reddende engel bij debuut Swansea-manager Carvalhal

Luciano Narsingh is zaterdag goud waard gebleken voor Swansea City. Dankzij een late goal van de Nederlander werd er met 1-2 gewonnen van Watford.

Carlos Carvalhal werd deze week aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Swansea en hij liet Narsingh, net als diens landgenoten Mike van der Hoorn en Leroy Fer, nog op de bank beginnen. Vanaf die positie zagen de Nederlanders André Carillo, na een poging van voormalig Ajax-target Richarlison, voor de 1-0 ruststand zorgen.

Narsingh kwam in de tweede helft binnen de lijnen en met de aanvaller ging Swansea op jacht naar minstens een punt. Vier minuten voor tijd kwam Swansea ook langszij, toen Jordan Ayew op aangeven van invaller Oliver McBurnie de gelijkmaker binnen werkte. Swansea wilde hierna nog meer en pakte de volle buit, dankzij de 1-2 van Narsingh. Hij schoot binnen nadat Heurelho Gomes een schot vanuit de tweede lijn niet had weten te klemmen.

Dankzij de overwinning op Watford staat Swansea niet langer laatste in de Premier League. De rode lantaarn is overgedragen aan West Bromwich Albion, dat zondag in actie komt tegen Arsenal.