Inters goede kant wint het van de slechte

Internazionale blijft een ploeg vol tegenstrijdigheden, die vaak tegen zichzelf vecht. Uit tegen Ascoli was het weer eens zover. Het blauwzwarte engeltje won het uiteindelijk van het duiveltje (1-2).

Voor rust stelde Inter zwaar teleur. Ascoli was heer en meester en de ploeg van Roberto Mancini presteerde ver ondermaats. De schade bleef beperkt tot één tegentreffer. Marco Ferrante (ex-Inter) scoorde uit een strafschop.

In de tweede helft herstelden de Milanezen zich sterk. Julio Ricardo Cruz maakte eveneens uit een penalty gelijk en Sinisa Mihajlovic knalde uit een directe vrije trap de winnende binnen. Waarna Cruz in de slotfase ook nog twee keer geel scoorde en moest vertrekken.

Inter heeft nu in ieder geval voor één dag de tweede plaats overgenomen van AC Milan. Alleen als Milan zondag thuis verliest van Chievo, houden de Nerazzurri die plek langer vast.