'Internazionale ziet opvolger Onana in de Premier League'

Reacties

Internazionale dreigt Andre Onana kwijt te raken en beraadt zich al over mogelijke opvolgers van de Kameroener. Volgens Franse media is Hugo Lloris de topkandidaat in Milaan.

'Internazionale ziet opvolger Onana in de Premier League'
© Pro Shots

Onana lijkt hard op weg naar Manchester United, waar hij herenigd kan worden met Erik ten Hag. Inter kan rekenen op een stevige transfersom voor de 27-jarige sluitpost, die nog een contract tot medio 2027 heeft bij de Nerazzurri.

Toch lijkt Inter vanwege de financiële situatie niet van plan om een dure vervanger te halen. De Milanezen kijken naar goedkopere opties. Volgens L'Équipe is Lloris de nummer één kandidaat. De 36-jarige Fransman heeft nog een eenjarig contract bij Tottenham Hotspur, dat al een nieuwe doelman strikte. Lloris heeft volgens de Franse sportkrant ook wel oren naar de stap naar Inter.

Ook de naam van Yann Sommer valt. De 34-jarige Zwitser kan na een half jaar vertrekken bij Bayern München, aangezien hij een clausule in zijn contract heeft. Naar verluidt moet Sommer zo'n negen miljoen euro kosten, dat bedrag maakte Bayern in januari nog over naar Borussia Mönchengladbach, toen de club een al dan niet tijdelijke vervanger van Manuel Neuer zocht.

Inter zet dus duidelijk in op ervaring, maar zou daarbij ook een tweede, jongere doelman willen strikken. In Italiaanse media wordt Anatoliy Trubin (21) van Shakhtar Donetsk genoemd. Hij zou tussen de tien en vijftien miljoen euro moeten kosten.

'United kan met Onana grote stap gaan zetten'
Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.