Internazionale shopt bij Benfica en strikt broodnodige verdediger

Reacties

Internazionale heeft zich versterkt met Lisandro López. De centrale verdediger, die overkomt van Benfica, heeft zijn overstap maandag afgerond.

Internazionale shopt bij Benfica en strikt broodnodige verdediger

De mandekker is de eerste aanwinst deze winterstop voor trainer Luciano Spalletti. De 28-jarige Argentijn wordt eerst voor een half seizoen gehuurd, waarna hij in de zomer hoogstwaarschijnlijk definitief overkomt voor een slordige negen miljoen euro. De Portugese club had dit het liefst al vastgelegd, maar Inter heeft bedongen dat het tot de zomer nog een streep door de koopoptie kan zetten.

De Milanezen staan momenteel derde in de Serie A, met negen punten achterstand op koploper Napoli en acht punten achterstand op nummer twee Juventus. Ook hebben achtervolgers Lazio en AS Roma nog een duel te spelen, waardoor Inter bij winstpartijen voor de clubs uit Rome mogelijk zelfs vijfde zou staan. De Nerazzurri wisten zijn laatste vijf competitieduels niet te winnen.

Ook was de spoeling achterin erg dun bij Inter. Wanneer één van de vaste centrale verdedigers - João Miranda en Milan Skriniar - weg zou vallen, had de ploeg geen basiswaardige vervanger klaarstaan. Dit is met de komst van López opgelost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.