Interlandperiode levert Ancelotti kopzorgen op bij Real

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti zal de interlandperiode met gemengde gevoelens gadeslaan. Isco en Marcelo staan op het punt geblesseerd terug te keren bij De Koninklijke en bovendien kampt ook Cristiano Ronaldo met fysieke ongemakken.

Interlandperiode levert Ancelotti kopzorgen op bij Real

Ronaldo maakte vrijdag in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland (4-2) zijn eerste hattrick als international voor Portugal, maar kan dinsdag in de oefeninterland tegen Brazilië niet in actie komen wegens een peesontsteking. Daardoor is het nog maar de vraag of hij op tijd fit is voor het competitieduel van volgende week zaterdag, uit bij Villarreal.

En Ancelotti heeft meer om zich zorgen over te maken. Marcelo viel tijdens de 6-0 oefenzege van Brazilië op Australië uit met een dijbeenblessure, terwijl Isco door een enkelkwetsuur vrijdag niet in actie kon komen namens Spanje in het WK-kwalificatietreffen met Finland (2-1). Beide spelers keren daarom op korte termijn terug in het Estadio Santiago Bernabéu.

En dan is daar nog de kwestie rond Iker Casillas. Ancelotti geeft in Madrid de voorkeur aan Diego López, terwijl bondscoach Vicente del Bosque de huidige eerste keeper van De Koninklijke juist links laat liggen en de voorkeur geeft aan Casillas als nummer 1 van Spanje. Het maakt de eerste maanden van Ancelotti bij Real er niet gemakkelijker op.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen