Interesse rond Utrecht-topscorer Douvikas houdt aan

Reacties

Er was afgelopen winter concrete interesse voor Tasos Douvikas. FC Utrecht besloot echter de 23-jarige spits in Nederland te houden. Toch is er een gerede kans dat de topscorer van de Eredivisie komende zomer alsnog vertrekt.

Interesse rond Utrecht-topscorer Douvikas houdt aan
© Pro Shots

De Grieks international is bezig aan zijn meest productieve seizoen in Utrechtse dienst. Douvikas staat net als Xavi Simons op twaalf doelpunten. Hij maakt nog altijd serieus aanspraak op de topscorerstitel in de Eredivisie.

De scouts op de tribune van Stadion Galgenwaard zien dat de aanvaller zich ontwikkelt. Hij wordt steeds comfortabeler aan de bal, heeft diepgang en is bereid arbeid te leveren. Afgelopen winter was er al concrete interesse, maar Douvikas vond een vertrek te vroeg.

Navraag bij zijn management leert dat de concrete interesse is gebleven. Zijn zaakwaarnemer predikt rust maar sluit een transfer zeker niet uit. ‘We gaan de komende weken gebruiken om samen met Tasos en FC Utrecht naar een mooie oplossing te zoeken.’

De sluipmoordenaar uit Argos zelf maakt er geen geheim van klaar te zijn voor een volgende stap. Griekse topclubs die hem op de korrel hebben, stelt hij op voorhand teleur: Douvikas wil vanuit Utrecht de stap naar een grotere, Europese competitie maken.

Zonder tegenbericht begint Douvikas zaterdagmiddag in de basis als FC Utrecht in eigen huis aantreedt tegen Go Ahead Eagles. Zijn enige concurrent, Bas Dost, moet het duel met een blessure laten schieten.

Deze week in VI en op VI PRO een verhaal over de miljoenenbiedingen, huurconstructies én twijfels waar FC Utrecht op dit moment mee worstelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.