Inter zet opmars voort met overtuigende zege op Pescara

Reacties

Internazionale heeft zaterdag voor de zevende keer op rij gewonnen in de Serie A. Hekkensluiter Pescara was het slachtoffer: 3-0. De ploeg van trainer Stefano Pioli stijgt naar de vierde plaats.

Inter zet opmars voort met overtuigende zege op Pescara

De Milanezen waren in de eerste helft duidelijk de betere partij en drukten dat ook uit in de score. De vrijstaande Danilo D'Ambosio schoot raak na een voorzet van Marcelo Brozovic. Vlak voor rust zorgde João Mario met een schuiver voor 2-0. Ivan Perisic was de aangever.

Terwijl Pescara nog hoop had op de aansluitingstreffer en daar ook kansen op kreeg, gooide invaller Éder het duel in het slot. Twee minuten nadat hij Perisic afloste, schoot hij raak. De assist kwam van aanvoerder Mauro Icardi, die kort daarvoor buitenspel stond. Scheidsrechter Gianpaolo Calvarese kende de goal toch toe. Icardi is met vijftien treffers de topscorer van de Serie A en leverde ook de meeste assists, namelijk acht.

Inter, dat in het begin van het seizoen nog sukkelde onder Frank de Boer, is bezig aan een opmars in de Serie A en haalt nu ook Lazio in. De Romeinen verloren eerder op de dag van Chievo Verona (0-1). Inter staat vierde met 42 punten, twee minder dan nummer drie Napoli. Koploper Juventus heeft 48 punten en heeft twee duels minder gespeeld dan Inter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.