Inter volgt AC Milan en maakt Skriniar duurste Slowaak aller tijden

Reacties

Internazionale heeft Milan Skriniar overgenomen van Sampdoria, bevestigen beide clubs. Volgens Italiaanse media betalen de Nerazzurri een kleine twintig miljoen euro voor de 22-jarige verdediger, waarmee ze Skriniar de duurste Slowaak aller tijden maken. Bovendien zou Gianluca Caprari de omgekeerde weg bewandelen.

Inter volgt AC Milan en maakt Skriniar duurste Slowaak aller tijden

Inter maakt zelf vooralsnog alleen melding van de transfer van Skriniar, die voor vijf seizoenen tekent in Milaan. Daarmee lost hij Martin Skrtel, die in 2008 voor tien miljoen overstapte van Zenit Sint-Petersburg naar Liverpool, af als duurste Slowaak aller tijden. In januari 2016 kwam Skriniar vanuit zijn geboorteland bij Sampdoria terecht. De zevenvoudig international kwam in totaal tot 28 wedstrijden voor de club uit Genua.

Skriniar is de eerste grote aankoop van Inter na de komst van Luciano Spalletti. De van AS Roma overgekomen trainer zag al wel Éver Banega vertrekken naar Sevilla. De activiteiten van Inter steken schril af bij die van stadsgenoot AC Milan, dat donderdag met de komst van Andrea Conti zijn zoveelste miljoenenaankoop aankondigde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.