'Inter speelt gevaarlijk spel en weigert bod van minstens vijftig miljoen euro'

Reacties

Paris Saint-Germain is nog niet succesvol in de jacht op Milan Skriniar. Een bod van vijftig miljoen euro plus bonussen heeft Internazionale niet overtuigd, melden diverse media in Italië. Ondertussen probeert Inter de verdediger langer aan zich te binden.

'Inter speelt gevaarlijk spel en weigert bod van minstens vijftig miljoen euro'
© Pro Shots

Donderdagavond kwam L'Équipe met het nieuws naar buiten over een nieuw bod vanuit Parijs. Het zou gaan om een laatste poging; PSG is niet van plan om nog meer geld uit te trekken. Een dag later meldt onder meer Sky Italia dat Inter het bod heeft afgewezen. De transfersoap zou dus ten einde kunnen zijn.

Inter wil pas nadenken over een transfer als er aanzienlijk meer geld wordt geboden. Het gat tussen vraag en aanbod zou ongeveer twintig miljoen euro bedragen. I Nerazzurri spelen wel een gevaarlijk spel, want het contract van de 27-jarige Slowaak loopt over een jaar af. Als hij niet bijtekent, kan hij vanaf 1 januari in gesprek met potentiële nieuwe clubs. Inter hoopt hem voor die tijd ervan te overtuigen zijn contract te verlengen.

De club zou bij de entourage van Skriniar een nieuw contractvoorstel hebben aangekondigd, dat ergens in de komende dagen wordt gepresenteerd. Skriniar kwam in 2017 over van Sampdoria en speelde sindsdien 216 officiële wedstrijden voor Inter. Hij vormde vorige week zaterdag tegen Lecce (1-2 zege) samen met Stefan de Vrij en Federico Dimarco de driemansverdediging van Inter, die steevast wordt aangevuld met twee wingbacks.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.