Inter Miami regelt weerzien met jeugdliefde voor Messi en Martino

Reacties

Lionel Messi neemt het richting het nieuwe seizoen in de Major League Soccer op tegen zijn oude club Newell's Old Boys. De jeugdliefde van de Argentijnse superster komt op 15 februari naar de Verenigde Staten voor een oefenduel met Inter Miami.

Inter Miami regelt weerzien met jeugdliefde voor Messi en Martino
© Pro Shots

Zo wordt het een bijzondere voorbereiding voor Messi. Eerder maakte Miami al bekend dat het meedoet aan een vriendschappelijk toernooi in Saoedi-Arabië, waar een weerzien met Cristiano Ronaldo lonkt in het oefenduel met Al-Nasrr. Nu komt daar een bijzonder affiche bij voor de ploeg van Tata Martino, in het verleden trainer van Newell's.

Messi speelde nooit in de hoofdmacht van Newell's, maar zat voor zijn vertrek naar Barcelona wel in de jeugdopleiding van de club uit zijn geboorteplaats Rosário. In het verleden flirtte de 36-jarige wereldkampioen wel eens met een terugkeer op het oude nest. Daarvan is het nog niet gekomen, maar op 15 februari komt het wel van een kortstondig weerzien.

Ook voor Martino is het oefenduel bijzonder. 'Ik ben heel blij om mijn geliefde Newell's te verwelkomen in onze thuishaven in Miami', zegt de Argentijnse trainer. 'Het zal een speciale wedstrijd worden, gezien alles dat Newell's Old Boys voor mij betekent.' Martino trainde de club voordat hij in 2012 bij Barcelona werd aangesteld. Ook speelde hij er in de jaren negentig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Inter Miami
Meer over Inter Miami
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.