Last Dance tussen Messi en Ronaldo alsnog bevestigd door Inter Miami

Reacties

Het komt begin februari toch van een weerzien tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Inter Miami ontkende eerder nog dat het in aanloop naar het nieuwe seizoen in de MLS zou oefenen tegen Al-Nasrr, maar heeft het affiche maandagavond alsnog aangekondigd.

Last Dance tussen Messi en Ronaldo alsnog bevestigd door Inter Miami
© Pro Shots

Eerder dit jaar ging in Saoedi-Arabië ook al het bericht rond dat Messi en Ronaldo in een oefenduel tegenover elkaar zouden staan. De wedstrijd tussen Al-Nassr en Inter Miami werd toen groots aangekondigd als de Last Dance, maar een woordvoerder van de Amerikaanse club ontkende vervolgens dat het oefenduel was georganiseerd.

Blijkbaar vond Miami het toen nog wat te voorbarig om mee te gaan in de Saoedische berichtgeving, want nu is toch bevestigd dat Ronaldo en Messi op 1 februari tegenover elkaar staan in Riyad. Twee dagen daarvoor oefent de club van de Argentijn ook tegen het Al-Hilal van Neymar, al is de Braziliaan dan waarschijnlijk nog geblesseerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zo komen Messi en Ronaldo elkaar in de nadagen van hun loopbaan dus toch nog een keer tegen. De 36-jarige Argentijn en de 38-jarige Portugees, die enkele dagen na het oefenduel zijn verjaardag viert, waren in hun hoogtijdagen elkaars rivalen bij Barcelona en Real Madrid en waren toen de hoofdrolspelers in meerdere legendarische edities van El Clásico.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.