Inter Miami maakt ruimte voor hereniging Suárez en Messi

Reacties

De kans dat Luis Suárez en Lionel Messi bij Inter Miami weer met elkaar gaan samenspelen, is weer een stukje groter geworden. De Amerikanen laten weten dat er afscheid wordt genomen van spits Josef Martínez. Dat zorgt voor ruimte in de kleedkamer voor Suárez.

Inter Miami maakt ruimte voor hereniging Suárez en Messi
© Pro Shots

Suárez (36) kondigde onlangs zijn vertrek bij het Braziliaanse Grêmio aan en is op zoek naar een nieuwe club. Het begint er steeds meer op te lijken dat dit Inter Miami gaat worden. Gerardo Martino bevestigde al dat hij wel wat voelde voor de komst van de Uruguayaan en nu heeft Inter Miami ook Martínez nog eens uitgezwaaid. De Venezolaanse spits, in het verleden nog de grote ster van Atlanta United toen Frank de Boer daar coach was, komt niet in aanmerking voor een nieuw contract.

Suárez en Messi waren in het verleden samen erg succesvol bij Barcelona. De twee stonden 258 keer met elkaar op het veld: met geen enkele speler speelde Suárez in zijn carrière meer wedstrijden. Derde op die lijst staat Sergio Busquets en vijfde Jordi Alba. Ook zij spelen tegenwoordig bij Inter Miami en staan hun oude voetbalvriend met open armen op te wachten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.