Inter mengt zich niet in Messi-strijd: 'Het is niet realistisch'

Reacties

Lionel Messi heeft zijn vertrekwens bij Barcelona kenbaar gemaakt en dat leek voor Internazionale het teken om dan eindelijk in actie te komen. Technisch directeur Piero Ausilio maakt echter een einde aan de droom van veel Inter-fans: de komst van de Argentijnse superster lijkt uitgesloten.

Inter mengt zich niet in Messi-strijd: 'Het is niet realistisch'
© Pro Shots

Lange tijd leek het erop dat Messi zijn hele loopbaan voor Barcelona zou gaan blijven spelen, maar de 33-jarige aanvaller heeft nu aangegeven dat hij toch wil vertrekken. Daarmee heeft hij de nodige Europese topclubs op scherp gezet. Manchester City lijkt de belangrijkste gegadigde te zijn om Messi binnen te halen, terwijl er vanuit Italië al jarenlang interesse is van Inter.

De nieuwe geruchten over een transfer van Messi naar Milaan werden eind juli gevoed door de vader van de aanvaller, die volgens RAI Sport een huis heeft gekocht in de Italiaanse modestad. Sky Italia meldde dat Jorge Messi naar Italië wil verhuizen vanwege de belastingvoordelen die het land met zich meebrengt. Hier zou zoon Lionel uiteraard ook van kunnen profiteren.

Met de uitgesproken vertrekwens van Messi leek een transfer naar Inter zowaar realiteit te kunnen worden. Ausilio, de technisch directeur van de verliezend Europa League-finalist, is echter niet met de komst van de Ballon d'Or-houder bezig: 'Ik weet niet waar deze verhalen vandaan komen. Er is niemand in de voetbalwereld die Messi niet zou willen hebben, maar voor ons is dit niet realistisch.'

Een andere speler van Barcelona is overigens wél serieus in beeld bij Inter en dat is Arturo Vidal. De Chileense middenvelder werkte bij Juventus al eens samen met Inter-coach Antonio Conte. 'Hij is een speler die we absoluut waarderen. Als Barcelona hem voor de juiste voorwaarden laat gaan, zullen we overwegen om hem te halen', bevestigde Ausilio.

Messi, Guardiola en De Bruyne: 'Dat is een match made in heaven'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.