Inter komt schrik te boven tegen CSKA Moskou

Er leek weinig twijfel over te bestaan dat Internazionale na de thuiswedstrijd tegen CSKA Moskou nog koploper zou zijn in Groep G van de Champions League. De Nerazzurri wonnen inderdaad maar moesten wel een 2-0 achterstand wegpoetsen.

De Inter-defensie kreeg in het eerste half uur geen vat op het Braziliaanse aanvalsduo in Russische dienst, Jô en Vagner Love. Eerstgenoemde zorgde na een één-twee met zijn landgenoot met een hard schot voor 1-0. Vagner Love maakte de verrassing compleet met een tweede treffer voor de gasten. De spits was drie tegenstanders de baas en passeerde doelman Julio Cesar met een schot door het midden.

Pas na de twee tegentreffers kreeg Inter de geest. Binnen een mum van tijd stond het gelijk. Zlatan Ibrahimovic tikte van dichtbij een door Cristian Chivu genomen vrije trap binnen. Twee minuten later rondde Esteban Cambiasso af na een overstapje van Hernán Crespo: 2-2.

In de tweede helft maakten de Italianen het karwei af. Cambiasso en Ibrahimovic schonken Inter een 4-2 zege door beiden nog een keer te scoren. De Argentijnse middenvelder was alert bij een corner en de Zweedse spits besliste de wedstrijd met een prachtig schot in de kruising.