Inter en Roma ruilen internationals: nieuwe concurrent voor Kluivert

Reacties

AS Roma heeft met de komst van Matteo Politano gereageerd op de zware knieblessure die Nicolò Zaniolo heeft opgelopen. Leonardo Spinazzola gaat juist van Roma naar Internazionale.

Inter en Roma ruilen internationals: nieuwe concurrent voor Kluivert
© Pro Shots

Zaniolo raakte afgelopen weekend zwaar geblesseerd na een botsing met Matthijs de Ligt, in de topper tegen Juventus. Het toptalent van Roma moest per brancard het veld verlaten en blijkt zijn kruisband te hebben gescheurd. Zaniolo is al geopereerd en staat vijf tot zes maanden aan de kant.

Roma ging na het blessurenieuws op zoek naar een oplossing en is tot een deal met Inter gekomen. De 26-jarige Politano gaat van Milaan naar Rome en wordt daar een concurrent van Justin Kluivert. De vleugelaanvaller is geen onbekende voor Roma: de geboren Romein komt uit de jeugdopleiding van de club, maar brak als aanstormend talent niet door in het eerste elftal. Via Sassuolo belandde de drievoudig Italiaans international bij Inter; Antonio Conte deed dit seizoen in elf competitieduels een beroep op hem.

Een basisplaats bij Inter zat er echter niet in voor Politano, die maar in twee van de elf competitiewedstrijden aan de aftrap verscheen. Bij Roma hoopt hij nu, met het oog op het aankomende EK, weer wekelijks aan spelen toe te gaan komen. Inter ruilt Politano voor linksback Spinazzola (26), die net als Politano op elf competitiewedstrijden staat in dit seizoen. Achtvoudig Italiaanse international Spinazzola gaat nu met Inter op jacht naar de Scudetto.

Roma en Inter hebben de details van de overeenkomst nog niet bekendgemaakt, maar het lijkt te gaan om een ruil met gesloten beurzen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.