Iniesta belooft: 'Volgende week maak ik mijn beslissing bekend'

Reacties

Andrés Iniesta was zaterdagavond dé hoofdrolspeler bij de finale om de Copa del Rey tussen Barcelona en Sevilla (5-0). De 33-jarige middenvelder ging in de slotfase in tranen van het veld bij zijn publiekswissel en leek daarmee een signaal af te geven over zijn toekomst.

Iniesta belooft: 'Volgende week maak ik mijn beslissing bekend'

Iniesta tekende in oktober een contract voor het leven bij Barcelona, maar wordt de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek naar China. Daar ligt een astronomisch contract voor hem klaar voor de komende drie jaar. De routinier zei na het winnen van de Copa del Rey dat hij zijn beslissing snel naar buiten zal brengen.

'Ik maak volgende week mijn beslissing bekend. Vandaag ben ik gelukkig. De waardering van de supporters is onbetaalbaar. Het team en de fans verdienen een 10. Er zijn veel emoties, veel gevoelens en veel historie en ik ben erg blij dat ik dit schilderij heb kunnen schilderen. Maar ik ben vooral gelukkig met deze prijs, dat verdienden onze fans na wat er gebeurd is in Rome (uitschakeling in de Champions League, red.).'

Of er na 670 officiële duels en talloze prijzen daadwerkelijk een einde komt aan het huwelijk tussen Barcelona en Iniesta, wordt dus volgende week duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.