Iniesta (36) na rentree als een kind zo blij: 'Wat een heerlijk gevoel'

Reacties

Andrés Iniesta is inmiddels 36 jaar oud, maar de liefde voor de bal is hij nog altijd niet verloren. De blijdschap was dan ook groot bij de Spanjaard toen hij zaterdag eindelijk weer eens kon voetballen.

Iniesta (36) na rentree als een kind zo blij: 'Wat een heerlijk gevoel'
© Pro Shots

Iniesta speelt sinds de zomer van 2018 voor het Japanse Vissel Kobe en raakte in december, in de Aziatische Champions League, geblesseerd aan zijn rechterdijbeen. De technicus had ruim vier maanden de tijd nodig om te herstellen, maar is nu weer fit. Als invaller kon Iniesta zaterdag een kwartier meedoen in de thuiswedstrijd tegen Sanfrecce Hiroshima.

'Wat een heerlijk gevoel, na vier lange maanden', schreef Iniesta na afloop van de 3-0 overwinning (de eindstand stond al op het scorebord toen hij in het veld kwam) op social media. 'Wat een zenuwen, maar wat een geluk! We blijven hard werken. Bedankt iedereen voor de steun.'

Het seizoen in de Japanse J-League zit in de dertiende speelronde en Vissel Kobe staat met de driepunter van zaterdag op de vijfde plek, met twaalf punten minder dan koploper Kawasaki Frontale. Iniesta en co hebben nog wel een duel tegoed. In Japan won Iniesta tot dusver twee prijzen: de Emperor's Cup en de Fuji Xerox Super Cup.

Het contract van Iniesta in Japan loopt aan het eind van dit kalenderjaar af. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.