Ingesneeuwd Sivasspor heeft geduld met Yildirim

Ugur Yildrim gaat voor tweeënhalf seizoen tekenen bij Sivasspor. De 25-jarige aanvaller moest de officiële bezegeling van zijn overgang nog even uitstellen, omdat de club onbereikbaar is geworden vanwege hevige sneeuwval.

Ingesneeuwd Sivasspor heeft geduld met Yildirim

Overigens moeten Sivasspor en Yildirim voorlopig nog even wachten op Yildirims debuut voor zijn nieuwe werkgever. Hij moet een oogoperatie ondergaan vanwege een bloedstolling in een oog. Naar verwachting zal hij nog twee à drie maanden aan de kant staan. Desondanks besloot Sivasspor de enkelvoudig Oranje-international vast te leggen.

Yildirim kondigde twee weken geleden zijn vertrek aan bij Gaziantepspor. De voormalige speler van Go Ahead Eagles en SC Heerenveen wachtte bij die club al maanden op zijn geld. Om die reden kon hij transfervrij overstappen naar Sivasspor, de revelatie van dit seizoen in de Turkse competitie.

Naast Yildirim staan er nog drie spelers met een Eredivisie-verleden onder contract bij Sivassspor: Sergio (ex-NAC Breda en Roda JC), Ivan Cvetkov (ex-Sparta Rotterdam) en Karim Saidi (ex-Feyenoord).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen