Incident met jeugdinternational brengt Feyenoord ernstig in verlegenheid

Reacties

Feyenoord beslist maandag welke straf het oplegt aan Crysensio Summerville. De zeventienjarige aanvaller en jeugdinternational van Oranje Onder-18 misdroeg zich donderdag tijdens een felle training van Feyenoord Onder-19 tegenover ploeggenoot Mats Knoester, een ruzie die na afloop totaal escaleerde met een handgemeen in de kleedkamer waarbij ook een familielid van Summerville was betrokken.

Incident met jeugdinternational brengt Feyenoord ernstig in verlegenheid

Het incident schokte Knoester, medespelers en begeleiders van de voetbalacademie op Varkenoord. De club schorste Summerville vervolgens tot maandag, wanneer er een definitieve straf wordt opgelegd door algemeen directeur Jan de Jong, technisch directeur Martin van Geel en de trainersstaf die bestaat uit Dirk Kuijt en Cor Adriaanse.

De rel rond de talentvolle Summerville brengt Feyenoord ernstig in verlegenheid, precies in een week waarin de club het hoogtepunt vierde van de verbouwing van Varkenoord, maar ook het hoofd-opleiding Richard Grootscholten per direct ontsloeg, terwijl die een paar maanden eerder - in april - zijn contract nog met twee jaar had verlengd. De club moet nu snel op zoek naar een nieuw hoofd-opleiding en zal met een passende sanctie de rust moeten herstellen binnen de ooit zo gevierde opleiding.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.