In twee jaar van NAC naar Franse top? Clubleiding PSG maakt omweg voor Ilic

Reacties

De carrière van Ivan Ilic kan een heel mooie wending krijgen. De voormalig huurling van NAC Breda staat in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain.

In twee jaar van NAC naar Franse top? Clubleiding PSG maakt omweg voor Ilic
© Pro Shots

Ilic is een van de vele talenten die op jonge leeftijd door Manchester City uit zijn geboorteland werd geplukt, maar vervolgens niet slaagde in Engeland. Toch zal de scouting van de Engelse club het goed hebben gezien, want in Italië bloeide Ilic volledig op. Bij Hellas Verona is de middenvelder een zekerheidje en dat is PSG ook opgevallen.

Sky Sport Italia weet dat de clubleiding van PSG in Milaan was om met Internazionale te praten over Milan Skriniair. Op twee uur rijden van Milaan ligt Verona en dus maakten de Franse beleidsbepalers een omweg om ook te praten over Ilic, die als huurling bij NAC Breda 21 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie speelde.

Inmiddels staat Ilic dus onder contract bij Hellas Verona, waar hij een verbintenis tot medio 2026 heeft. In dienst van de Italianen werd Ilic ook international van Servië. Mocht het van een transfer naar de Ligue 1 komen, komt Ilic ongetwijfeld zijn broer tegen. Luka Ilic, die in het verleden voor zowel NAC Breda als FC Twente speelde en ook niet slaagde in de talentenfabriek van Man City, komt sinds dit jaar uit voor Troyes.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.