In Griekenland wordt verder gebouwd aan Real Madrid B

Reacties

Olympiakos Piraeus lijkt een nieuwe hoofdtrainer aan te gaan stellen. José Miguel González Martín del Campo - alias Michel - zou op korte termijn worden gepresenteerd. Daardoor worden de Madrileense invloeden bij de Griekse topclub alsmaar groter.

In Griekenland wordt verder gebouwd aan Real Madrid B

Volgens het Spaanse Marca gaat Michel voor twee seizoenen tekenen in Griekenland. Het is voor de oefenmeester een rentree, omdat hij tussen 2013 en 2015 ook al in dienst was van Olympiakos. In die periode won hij drie landstitels en veroverde hij de beker. Nu keert hij volgens het Spaanse medium terug.

Na het ontslag van Carlos Corberán was de trainerspositie een vacante. Rafael Benítez en Laurent Blanc waren kandidaat om de scepter te gaan zwaaien bij Olympiakos, maar de keuze viel dus op Michel. En daarmee is het Madrileense gezicht van de Grieken nog eens verduidelijkt.

Behalve Michel lopen ook James Rodriguez en Marcelo sinds deze zomer rond bij Olympiakos. Het duo stond jarenlang onder contract bij De Koninklijke en won diverse grote hoofdprijzen. Met Michel is er nog een grootse passant uit de geschiedenis van Real Madrid bijgekomen.

Michel was lid van de Quinta del Buitre, een sterrenensemble onder toenmalige trainer Leo Beenhakker bij Real Madrid. Het vijftal bestond uit vijf spelers uit eigen opleiding die in de jaren '80 samen het Spaanse voetbal domineerden. De naam Quinta del Buitre was gebaseerd op de vedette: Emilio Butragueño. Behalve Michel en Butragueño maakten ook Sanchís, Rafael Martín Vázquez en Miguel Pardeza deel uit van het vijftal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Super League
Meer over Super League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.