Ilicic straalt bij bijzondere rentree voor oude liefde na mentaal zware periode

Reacties

Josip Ilicic (34) beleefde zondag tegen NŠ Mura een bijzondere rentree in het shirt van NK Maribor. De Sloveen, die afgelopen zomer bij Atalanta Bergamo afscheid nam na een lange periode van mentale problemen, scoorde direct voor zijn nieuwe club.

Ilicic straalt bij bijzondere rentree voor oude liefde na mentaal zware periode

Ilicic miste vorig seizoen door mentale problemen vrijwel de gehele tweede seizoenshelft met Atalanta. In de laatste wedstrijd van het seizoen deed de tachtigvoudig international tegen Empoli (0-1 nederlaag) als invaller nog negen minuten mee.

In augustus besloten Ilicic en Atalanta, waar hij vanaf juli 2017 speelde, definitief uit elkaar te gaan. De routinier besloot een na een periode van bezinning alsnog zijn carrière voort te zetten en tekende bij zijn oude liefde NK Maribor in zijn vaderland.

Tot afgelopen weekend kon Ilicic nog niet in actie komen door een achillespeesblessure, maar in het thuisduel met Mura liet de (wat zwaardere) Sloveen zien het voetballen nog niet verleerd te zijn. Een kwartier voor tijd kwam Ilicic binnen de lijnen en hij verdiende kort voor tijd een strafschop. Die schoot hij feilloos binnen, waarna Ilicic met een brede glimlach zijn eerste doelpunt sinds 2 november 2021 tegen Manchester United in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.