'Ik denk dat FC Twente ons zal onderschatten'

Reacties

Voor FC Twente gaat het donderdagavond écht beginnen. Dan staat de Conference League-wedstrijd tegen Hammarby IF op het programma. Bij de Zweden speelt Tesfaldet Tekie, een oude bekende van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles die Twente waarschuwt.

'Ik denk dat FC Twente ons zal onderschatten'
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
1 - 0
Hammarby IF
Hammarby IF

Twente begint donderdag in de eigen Grolsch Veste. 'De nieuwe trainer Joseph Oosting heb ik meerdere keren ontmoet. Ze zijn verschillende belangrijke spelers kwijtgeraakt, dus ik denk dat onze kansen zijn toegenomen. Het wordt zwaar, maar ik denk dat het een voordeel is dat we uit beginnen. Ik weet dat Twente problemen heeft gehad met kunstgras, dus het zal voor hen een verrassing zijn', zegt Tekie tegen Expressen.

'En met onze fans in het stadion, zullen ze denken: shit, wat is dit? Ik denk dat ze ons zullen onderschatten, ze moeten respect voor ons tonen', zegt Tekie. 'Voor ons is het kwestie van een goed resultaat behalen en thuis afmaken. Ik denk dat we een goede kans maken.'

Martí Cifuentes Corvillo, de trainer van Hammarby, zegt Twente een goede ploeg te vinden, ook ná het vertrek van Ramiz Zerrouki. Hij wil de Tukkers niet onderschatten en hoopt dat zijn ploeg scherp aan de wedstrijd begint.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.