IJs en een digitale klok: de 'Morata-hints' van Mourinho

Reacties

Een post op Instagram van José Mourinho heeft behoorlijk wat teweeggebracht in Italië. In eerste instantie leek er niet zoveel schokkends aan de foto's die de Portugese coach van AS Roma plaatste, toch had Corriere dello Sport aan twee selfies voldoende om Mourinho op de voorpagina te zetten.

IJs en een digitale klok: de 'Morata-hints' van Mourinho
© Instagram José Mourinho / Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Italiaanse sportkrant denkt meerdere hints opgevangen te hebben, nu Álvaro Morata wordt gelinkt aan AS Roma. Want is het niet heel toevallig dat op de selfie van Mourinho een digitale klok gedeeltelijk zichtbaar is en dat alleen het rugnummer van Morata (19) bij Atlético Madrid te zien is? Dat de selfie rond zeven uur 's avonds gemaakt is, heeft daar niets mee te maken.

Maar wat moeten we dan denken van Mourinho die een ijsje eet? Corriere dello Sport weet dat het ijsje naar braam smaakte en in het Italiaans wordt dat een gelato alla mora genoemd. Die transfer van Morata naar AS Roma lijkt na deze overduidelijke hints slechts een kwestie van tijd.

Is de Corriere dello Sport iets op het spoor?
Is de Corriere dello Sport iets op het spoor?
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.