Ihattaren sluit hoofdstuk af: 'Ik wil weer gezien worden als Mo de voetballer'

Reacties

Mohamed Ihattaren is naar eigen zeggen weer 'enorm fit'. De aanvaller speelde dinsdag een klein uur in de oefenwedstrijd van Ajax tegen SV Meppen (3-0 zege) en liet een goede indruk achter. In een vraaggesprek met Ajax TV, zijn eerste camera-interview sinds zijn komst, zegt Ihattaren weer als voetballer gezien te willen worden.

Ihattaren sluit hoofdstuk af: 'Ik wil weer gezien worden als Mo de voetballer'
© Pro Shots

'Heel veel zin natuurlijk', reageert Ihattaren zonder aarzeling op de vraag hoeveel zin hij heeft om 'de echte Mo Ihattaren' te laten zien. 'Ik ben blij dat ik weer enorm fit ben en weer kan doen wat ik altijd deed en waar ik bekend om sta. Nu is het tijd om het te laten zien en met niets anders meer bezig te zijn. Ook niet met fitheid.'

'Fit ben ik, dat hoofdstuk is afgesloten', benadrukt de creatieveling. 'Nu wil ik weer gezien worden als Mo de voetballer, die supporters een mooi avondje kan bezorgen.' Ihattaren speelde dinsdag als rechtsbuiten. Zijn rol werd door analist John van 't Schip en trainer Alfred Schreuder vergeleken met die van Hakim Ziyech in diens Ajax-tijd.

Het volledige interview met Ihattaren wordt door Ajax TV om 19.00 uur gepubliceerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.