Ihattaren ontbreekt in PSV-selectie voor kraker tegen Ajax

Reacties

Mohamed Ihattaren zit niet bij de wedstrijdselectie van PSV voor de kraker tegen Ajax. De middenvelder is na een aanvaring met Roger Schmidt buiten de groep gelaten.

Ihattaren ontbreekt in PSV-selectie voor kraker tegen Ajax
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Ajax
Ajax

Zaterdag kwam al naar buiten dat er opnieuw ruis op de lijn was ontstaan tussen Ihattaren en zijn trainer, die dit seizoen al geregeld met elkaar in botsing kwamen. In de eerste maanden voldeed Ihattaren niet aan de verwachtingen van Schmidt, die de grote uitblinker van het seizoen daarvoor daarom een veel minder grote rol gaf. Na de winterstop leek Ihattaren zich juist weer in het elftal geknokt te hebben.

In de laatste wedstrijden van PSV had Ihattaren al geen aandeel. Hij ontbrak bij de selectie voor de duels met Olympiakos (heenduel) en Vitesse, omdat hij volgens de officiële lezing ziek was. Voor de return met Olympiakos zat Ihattaren donderdag wel weer bij de groep, maar Schmidt liet de jongeling in dit duel negentig minuten op de bank zitten.

Ook zondag zal Ihattaren niet in actie komen. De middenvelder is door Schmidt buiten de selectie gelaten voor de kraker tegen Ajax, die om 14.30 uur begint. PSV begint in een ongewijzigde opstelling ten opzichte van het duel van donderdag. Dat betekent dat Nick Viergever weer achterin staat.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever, Max; Boscagli, Rosario, Thomas, Götze; Zahavi, Malen. 

Eredivisie

Stand Eredivisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
28
4
2
102-23
+79
88
2
PSV
34
21
9
4
74-35
+39
72
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.