Ihattaren gaat in op toenadering Sneijder: foto van tweetal duikt op

Reacties

Mohamed Ihattaren heeft zich opengesteld voor het contact met Wesley Sneijder. De aanvaller, die in januari vertrekt bij Ajax, werd zaterdag met Sneijder gesignaleerd op de tribune bij de wedstrijd tussen AZSV en DHSC, de club waar Sneijder nauw bij betrokken is.

Ihattaren gaat in op toenadering Sneijder: foto van tweetal duikt op

Maandag reikte Sneijder een helpende hand toe aan Ihattaren. 'Ik heb hem al aangeboden om met hem aan de slag te gaan, maar dat blijf ik niet roepen. Hij kan me bellen. Ik hoop dat hij gaat beseffen dat het nu moet', zei Sneijder bij Veronica Offside.

Ihattaren is ingegaan op de toenadering, blijkt uit een foto van RTV Utrech. De twee Utrechters zagen in het Gelderse Aalten dat DHSC met 2-0 onderuitging en definitief de eerste periodetitel misliep in de vierde divisie.

Donderdag liet Ihattaren al blijken te werken aan zijn fitheid. In een Instagram Story filmde hij zichzelf tijdens het hardlopen in Utrecht. 'Winnaars geven nooit op, opgevers zullen nooit winnen!... Soon', schreef Ihattaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.