Iets te enthousiaste Carroll, bescheiden Zlatan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Iets te enthousiaste Carroll, bescheiden Zlatan

Marco Matias staat sinds deze zomer onder contract bij Sheffield Wednesday en de Portugese aanvallende middenvelder etaleerde zijn kwaliteiten vandaag tegen Leeds United met een schitterende goal.

'Ik volgde Van Persie het meest intensief in mijn jeugd, Bergkamp en Van Nistelrooy wat minder. Ik denk dat Van Persie mijn favoriet is van die drie.'
Steven Berghuis is sinds deze zomer actief in Engeland. Watford haalde de 23-jarige buitenspeler op bij AZ en voor Berghuis ging daarmee een droom in vervulling. Hij voegt zich zo namelijk in het rijtje Nederlanders in de Premier League en specifieker: bij de aanvallers Robin van Persie, Dennis Bergkamp en Ruud van Nistelrooy. (Daily Mail)

• Hij was op de goede weg terug, maar Andy Carroll moet een rentree opnieuw uitstellen. De van een knieoperatie terugkerende spits van West Ham United hoopte een dezer dagen zijn rentree te kunnen maken. Carroll raakte echter opnieuw geblesseerd – hij verstuikte zijn enkel – toen hij zijn schoenen iets te enthousiast aantrok…

'Het was een mooie goal, een fantastische goal.'
Vandaag is het exact elf jaar geleden dat Zlatan Ibrahimovic op een voor NAC-spelers onnavolgbare manier afscheid nam van Ajax. In zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Amsterdammers zwaaide af met een wonderschoon doelpunt. De bescheiden Zweed blikte in gesprek met AjaxTV terug op die ene treffer.

'Als ik Lionel Messi was, zou ik zeggen dat het Argentijnse elftal kan oprotten.'
• Een vrij merkwaardig advies van landgenoot en ploeggenoot Carlos Tévez. De Argentijnse aanvaller vindt de kritiek op Leo, na de nederlaag in de finale van de Copa América, onterecht en adviseert Messi in een interview om de boel lekker de boel te laten.

'Hebben we het geld wijselijk uitgegeven? Nee, zoveel is al wel duidelijk en dat is mijn fout. Maar dat komt niet door een gebrek aan ambitie of betrokkenheid.'
• Sunderland-manager Dick Advocaat laat geen mogelijkheid onbenut om om meer versterkingen te vragen. De Haagse coach weigert echter om eigenaar Ellis Short af te vallen, maar in het programmaboekje van Sunderland hield Short zichzelf een spiegel voor. In zijn conclusie spaart hij zichzelf, na het uitgeven van een kleine dertig miljoen euro aan transfers, niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.