Iedereen zijn zin: 'Real Madrid en Man Utd eens over transfersom'

Reacties

Raphaël Varane zet spoedig zijn handtekening onder een contract bij Manchester United. Dat is althans de lezing van alle toonaangevende media in Engeland. Er zou een akkoord bereikt zijn met Real Madrid over de transfersom.

Iedereen zijn zin: 'Real Madrid en Man Utd eens over transfersom'
© Pro Shots

Nog niet zolang geleden leken de onderhandelingen tussen de twee Europese grootmachten muurvast te zitten. Real Madrid zou vasthouden aan een transfersom van zeventig miljoen euro voor de Franse mandekker, die nog beschikt over een contract tot medio 2022. Omdat Manchester United niet verder dan veertig miljoen euro wilde gaan, leken de transferonderhandelingen in een impasse te zitten.

Volgens Engelse media is er echter een akkoord bereikt en kan de transfer dus snel afgerond worden. Varane heeft immers al een tijdje een persoonlijk akkoord met de Engelse club. Manchester United betaalt volgens de bronnen van onder andere de BBC, Sky Sports en The Athletic veertig miljoen euro als vast bedrag aan Real Madrid. Op dat gebied heeft Manchester United de gewenste deal dus te pakken.

Real Madrid heeft water bij de wijn gedaan in de deal, maar zal ook beloond worden voor die houding. Via (makkelijk te verdienen) bonussen kan de transfersom alsnog oplopen tot zestig miljoen euro. Varane is voor Manchester United de tweede grote transfer deze zomer, eerder kwam Jadon Sancho over van Borussia Dortmund.

Op eigen initiatief trainde Varane weer mee bij Real Madrid, in afwachting van zijn transfer

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.