Idrissi zoekt naar oplossing voor uitzichtloze situatie

Reacties

Oussama Idrissi vertrok als smaakmaker van AZ met hoge verwachtingen naar Sevilla, maar zijn transfer naar de Spaanse subtopper is duidelijk niet geworden wat hij ervan gehoopt had. De vleugelaanvaller zet in op een zomerse transfer. Het is echter maar de vraag of dat gaat lukken.

Idrissi zoekt naar oplossing voor uitzichtloze situatie

Idrissi (26) maakte twee jaar geleden de overstap naar Sevilla, maar is bij die club nauwelijks aan bod gekomen. Hij werd al na een halfjaar verhuurd aan Ajax, waar de speelminuten schaars waren, en kwam ook in het afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toe. Idrissi vertrok in januari op huurbasis naar Cádiz en vond bij die bescheiden club uit La Liga het voetbalgeluk terug.

Bij Cádiz was Idrissi een belangrijke speler. Hij kwam tot dertien wedstrijden en was direct betrokken bij drie goals (twee assists). Idrissi wil nu graag terugkeren naar Cádiz, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Volgens AS gaan de onderhandelingen niet de goede kant op, daar Sevilla voor Cádiz te hoog in de boom zit met de vraagprijs.

Idrissi heeft nog een contract voor drie seizoenen bij Sevilla, waar hij voor komend seizoen echter niet op een eerlijke kans hoeft te rekenen. De aanvaller hoopt daarom dat er een oplossing kan worden gevonden voor zijn situatie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.