Icoon Lampard mag Mount klaarstomen voor grote werk bij Chelsea

Reacties

Mason Mount zet zijn carrière voort op het tweede niveau van Engeland. De middenvelder wordt door Chelsea verhuurd aan Derby County, waar hij gaat samenwerken met Chelsea-icoon Frank Lampard.

Icoon Lampard mag Mount klaarstomen voor grote werk bij Chelsea

Lampard zet bij de nummer zes van het Championship zijn eerste stappen als manager en hij krijgt de verantwoordelijkheid om Mount te laten wennen aan het Engelse voetbal. De negentienjarige voetballer wordt gezien als een van de grootste talenten van Chelsea, vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan Vitesse.

In Arnhem maakte Mount erg veel indruk en de clubleiding had de Engelsman dan ook graag nog een seizoen gehuurd. Chelsea besloot ditmaal echter om hem in Engeland te houden. Mount heeft bij de formatie uit Londen nog een contract tot de zomer van 2021.

Harry Wilson
Niet alleen Mount, maar ook Harry Wilson mag bij Derby County speelminuten gaan maken. De Welsh international (21) wordt voor een jaar gehuurd van Liverpool. Daar tekende Wilson eerder deze maand nog een nieuw, langdurig contract. Vorig seizoen speelde de vleugelaanvaller al op huurbasis voor Hull City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.