Ibrahimovic stelt juiste prioriteiten, speciaal Airborne-lied Vitesse

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ibrahimovic stelt juiste prioriteiten, speciaal Airborne-lied Vitesse
© Pro Shots

Zlatan Ibrahimovic maakte zondag zijn eerste speelminuten van dit seizoen en vierde zijn rentree met een goal tegen Lazio. De oplettende kijker had al gezien dat Ibrahimovic in aanloop naar de treffer zijn veters wilde strikken: toen de Zweed echter zag dat Milan de aanval zocht, stond hij snel op en rende hij met losse veters richting het doel. Gelukkig struikelde hij niet. Milan brengt het mooi in beeld.

•  Cristiano Ronaldo heeft al voor zijn eerste duel flinke impact op de selectie van Manchester United. Reserve-goalie Lee Grant heeft bij talkSPORT uit de doeken gedaan hoe. De Engelse topclub bereidde zich in een hotel voor op het duel met Newcastle United (4-1), waarin Ronaldo zijn rentree bekroonde met twee treffers. Daar zagen de spelers wat de 36-jarige Portugees at. Quinoa, avocado en eieren vormden het maal voor de superster. Dat bewoog diverse spelers ertoe hun traditionele toetje of gebakje te laten staan. 'Ik geef het je op een briefje, geen enkele speler durfde het aan', aldus Grant, die het hele tafereel zeer vermakelijk vond.

Vitesse heeft zoals gewoonlijk flink werk gemaakt van het traditionele Airborne-duel, waarin de Slag om Arnhem uit 1944 wordt herdacht. De jaarlijkse dag is een eerbetoon aan de militairen die destijds het leven lieten. Voormalig Voice of Holland-winnaar Ben Saunders, die in Arnhem woont, schreef een ode aan de veteranen. 'Geen brug te ver', heet het lied. Zondag speelt Vitesse tegen FC Twente zoals gewoonlijk ook in speciale shirts, in het maroonrood en lichtblauw. Bekijk en beluister hier de ode aan de helden van destijds.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

•  De jarigen van vandaag! Thomas Müller (32), Luciano Narsingh (31), Lucas Andersen (27), Jonathan de Guzman (34), Daniel Fonseca (52), Fabio Cannavaro (48) en Christian Kum (36).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.