Ibrahimovic ook als 'Irbahimovic' op dreef

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft met twee belangrijke treffers zijn naam in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw gevestigd in de Major League Soccer. Ibrahimovic dus, en niet 'Irbahimovic', zoals op zijn shirt stond.

Ibrahimovic ook als 'Irbahimovic' op dreef

Dankzij de goals van de 37-jarige Zweed rekende Los Angeles Galaxy af met Toronto FC. Pas in de 75ste minuut viel de 1-0. Op aangeven van Efrain Álvarez kopte Zlatan fraai raak. Vlak voor tijd verdubbelde de aanvalsleider de score met een inzet van dichtbij. De 2-0 was ook de eindstand.

Het is onduidelijk of het 'Irbahimovic' achterop zijn tenue een menselijke fout was of een poging om op een of andere wijze voor nieuw elan te zorgen. Met twee goals in zes wedstrijden was Zlatan immers niet bezig aan de meest productieve serie in zijn loopbaan.

In de Verenigde Staten hebben voetbalkenners het in dit soort gevallen vaak over Chris Wondolowski, die in 2013 opeens weer begon te scoren voor de nationale ploeg toen er per ongeluk 'Wondowlowski' achterop zijn tenue stond. De extra 'w' werd een soort gimmick rond het toernooi om de Gold Cup in 2013.

Door de overwinning ligt LA Galaxy in elk geval stevig op koers om de play-offs te halen. Zlatan en de zijnen bezetten de tweede plaats in de Western Conference.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.