Ibrahimovic bij CL-terugkeer meteen op recordjacht

Reacties

Zlatan Ibrahimovic staat voor een terugkeer in de Champions League. De veertigjarige aanvaller speelde in november 2017 zijn laatste wedstrijd in het miljardenbal, toen nog in dienst van Manchester United. Dinsdag zit Ibrahimovic bij de wedstrijdselectie van AC Milan voor het treffen met FC Porto, waarin hij meteen op recordjacht kan.

Ibrahimovic bij CL-terugkeer meteen op recordjacht
FC Porto
FC Porto
1 - 0
AC Milan
AC Milan

Ibrahimovic miste de eerste twee groepswedstrijden van Milan vanwege een blessure. Zijn club verloor van Liverpool (3-2) en Atlético Madrid (1-2). De Zweed maakte afgelopen zaterdag tegen Hellas Verona (3-2 winst) als invaller zijn rentree. Het was pas zijn tweede optreden van dit seizoen. Eerder scoorde Ibrahimovic tegen Lazio.

Tegen Porto zal Ibrahimovic niet gaan starten bij Milan, maar de kans is wel groot dat hij invalt. In dat geval kan de spits op jacht naar een record. Als Ibrahimovic scoort in de Champions League wordt hij de oudste speler ooit die dat doet. Het record is nu in handen van Francesco Totti, die in 2014 als 38-jarige scoorde tegen CSKA Moskou.

Bekijk hier al onze video's
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.