Hyballa dolt met verslaggever, Ronaldo's haar leidt af

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hyballa dolt met verslaggever, Ronaldo's haar leidt af

'"Zeven jaar slechte seks", zeg je in Duitsland als je iemand niet aankijkt.'
• Peter Hyballa toont zich ondanks de 3-1 nederlaag bij PSV in een vrolijke stemming. De trainer van NEC dolt met een verslaggever van de NOS nadat die hem niet in de ogen aankijkt bij het handen schudden.

• Ronaldinho ging zaterdag een kijkje nemen bij de NBA. De voormalig vedette van Barcelona kan ook met een basketbal overweg, maar niet met zijn handen…

'Mijn lies deed pijn. Ik speelde eigenlijk maar op zestig procent. En iedereen sprak alleen maar over mijn blessure. Dus besloot ik maar om mijn haar grotendeels af te scheren.'
• Ronaldo
onthult de reden waarom hij op het WK van 2002 met een wel heel opvallende coupe speelde: de spits wilde de aandacht van zijn pijntjes afleiden. De Braziliaan maakte beide doelpunten in de finale tegen Duitsland (2-0).

'Voor mij is dit hoe dan ook een mooie dag. Vader worden is het speciaalste wat ik heb meegemaakt.'
Een glimlach van oor tot oor bij Nicolai Brock-Madsen na afloop van FC Utrecht – PEC Zwolle (3-1). Niet om de nederlaag of zijn eretreffer, maar om zijn pasgeboren spruit.

• David Villa werd zaterdag het eerste slachtoffer van de videoscheidsrechter in de MLS. In de voorbereiding op de Amerikaanse competitie wordt het systeem voor de eerste keer getest. Tijdens de wedstrijd van Villa's New York City FC tegen Houston Dynamo (3-1) was het raak toen de Spanjaard zijn tegenstander hoekte, waardoor zijn gele kaart werd ingeruild voor rood.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.