Huntelaar gaat ook ervaringen opdoen bij De Graafschap

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar (38) keert de komende maanden terug bij De Graafschap. De voormalige topspits, die afgelopen zomer een punt zette achter zijn actieve voetbalcarrière, gaat meelopen bij de jeugdopleiding van de club. De Achterhoeker wil zich oriënteren in het trainersvak.

Huntelaar gaat ook ervaringen opdoen bij De Graafschap
© Pro Shots

Huntelaar gaat de trainerscursus volgen en wil zich de komende maanden op een brede wijze verder gaan verdiepen in een mogelijke toekomst als coach. Eerder deze week werd bekend dat hij bij zowel Vitesse als Go Ahead Eagles ervaringen op gaat doen. Datzelfde geldt nu ook voor zijn oude club De Graafschap.

De Achterhoeker doorliep zelf jarenlang de jeugdopleiding van De Superboeren, voordat hij op zijn zestiende door PSV werd overgenomen. Huntelaar speelde in de jeugd bij de Doetinchemse club onder meer onder trainer Jefta Bresser, die nu als hoofd jeugdopleidingen actief is bij De Graafschap.

De jeugdopleiding van De Graafschap timmert momenteel flink aan de weg. De Achterhoekers leveren in meerdere lichtingen jeugdinternationals af en dit seizoen stromen veel jeugdspelers door in het eerste elftal, waaronder de zeventienjarige clubtopscorer Devin Haen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer K. Huntelaar
Meer over K. Huntelaar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.