Huntelaar niet meer illegaal in kelderklasse

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar kan helemaal zonder bezwaren verder gaan in de kelderklasse. De KNVB heeft de fout hersteld.

Huntelaar niet meer illegaal in kelderklasse
© Pro Shots

Huntelaar dook afgelopen zondag tot verrassing van de amateurs van Concordia Wehl op bij een wedstrijd tegen het zesde elftal van HC’03 uit Drempt. Het optreden van de 38-jarige spits kreeg een staartje omdat hij eigenlijk niet had mogen spelen.

Door een fout van de KNVB was er toch groen licht gegeven, terwijl het noodzakelijke papierwerk nog niet op orde was. Die fout is nu gerepareerd met onder meer de vrijgave van de Duitse bond, zodat Huntelaar zonder bezwaren weer in actie kan komen voor het zesde van HC'03.

'De transfer is afgewikkeld in alle benodigde systemen en de club is over zijn speelgerechtigdheid geïnformeerd', vertelt de KNVB aan De Gelderlander. 'Geweldig voor het amateurvoetbal dat deze ex-international, na alles wat hij heeft gewonnen, er nu voor kiest om lekker met zijn vriendenteam te gaat voetballen.'

Huntelaar deed bij HC'03 mee in de thuiswedstrijd tegen het tiende elftal van Concordia Wehl en boekte een 3-1 zege. In het Kelderklasse-team speelt de oud-spits van onder anderen SC Heerenveen, Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 samen met zijn jongere broer Niek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hoofdredacteur Freek Jansen schreef onlangs over het onopvallende afscheid van fenomeen Klaas-Jan Huntelaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.