Hunkering bij PSG: rentree supertrio is aanstaande

Reacties

Paris Saint-Germain-trainer Thomas Tuchel heeft goed nieuws gekregen van zijn medische staf. Kylian Mbappé en Edinson Cavani zijn hard op de weg terug bij de Franse kampioen.

Hunkering bij PSG: rentree supertrio is aanstaande

Om verschillende redenen heeft de Duitse coach dit seizoen nog niet één keer in een wedstrijd gebruik kunnen maken van zowel Mbappé, Cavani als Neymar. Laatstgenoemde liep een enkelblessure op in aanloop naar de Copa América en kreeg later een terugval bij zijn herstel. Hij maakte deze interlandperiode pas zijn rentree, bij de oefenwedstrijd tegen Colombia. Neymar scoorde en gaf een assist bij het 2-2 gelijkspel.

Cavani speelde in de eerste drie speelronden van de Ligue 1 wel. Hij raakte geblesseerd aan zijn heup bij de 4-0 zege op Toulouse en snel was duidelijk dat hij enkele weken aan de kant zou staan. Mbappé raakte bij dat duel in de derde speelronde ook geblesseerd. De Fransman kan volgende week weer met de groep meetrainen na zijn hamstringblessure, terwijl Cavani al een stap verder is in zijn herstel.

PSG heeft negen punten uit vier wedstrijden en gaat daarmee alweer aan de leiding in de Ligue 1. Zaterdag komt Strasbourg op bezoek, waarna Real Madrid naar het Parc des Princes komt voor de kraker in de Champions League woensdagavond. In het weekend daarna volgt de topper tegen Olympique Lyon. De verwachting is dat Tuchel dan behalve over Neymar ook weer over Cavani kan beschikken. De Duitse trainer is wel al geholpen door het huren van Mauro Icardi.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.