Hull City geeft met Slutsky nieuwe draai aan trainerscarrousel

Reacties

Hull City heeft een nieuwe manager. De Rus Leonid Slutsky zal - als alle internationale formaliteiten zijn afgerond - volgende week afreizen naar Engeland.

Hull City geeft met Slutsky nieuwe draai aan trainerscarrousel

Hull City verloor een jaar geleden - na de promotie naar de Premier League - vlak voor de seizoenstart manager Steve Bruce, die plotseling opstapte. Mike Phelan nam de honneurs waar, maar vanwege tegenvallende resultaten werd hij in januari op straat gezet. Onder zijn opvolger Marco Silva degradeerde Hull naar het Championship, waarna de Portugees overstapte naar Watford. The Tigers hebben in Slutsky nu een vervanger gevonden.

De Rus is vanwege zijn staat van dienst een opmerkelijke keuze. Hij vierde tussen 2009 en 2016 grote successen met CSKA Moskou, waarmee hij drie keer de landstitel won en tweemaal de Russische beker veroverde. Ook was hij tussen augustus 2015 en juni 2016 bondscoach van het Russische nationale elftal, maar nadat de ploeg laatste eindigde in hun EK-groep, stapte Slutsky op. In Hull heeft hij nu een nieuwe werkgever gevonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.