Hudson-Odoi kiest voor Chelsea op weg naar de wereldtop

Reacties

Callum Hudson-Odoi blijft voorlopig speler van Chelsea. Het achttienjarige talent heeft een nieuw contract ondertekend dat hem tot medium 2024 op Stamford Bridge houdt.

Hudson-Odoi kiest voor Chelsea op weg naar de wereldtop

Door een blessure aan zijn achillespees kwam Hudson-Odoi dit Premier League-seizoen nog niet in actie, maar coach Frank Lampard heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij voor de jonge Engelsman een grote toekomst voorspelt. 'Hij gaat een belangrijke rol voor ons spelen. Ik wil met hem werken en hem beter maken. Hij krijgt bij Chelsea de kans om te laten zien dat hij het in zich heeft om een speler van wereldklasse te worden', zei Lampard eerder al.

Hudson-Odoi werd vorig seizoen regelmatig in verband gebracht met een overstap naar Bayern München, mede omdat voormalig Chelsea-coach Maurizio Sarri niet standaard een beroep op de jongeling deed. Bondscoach Gareth Southgate uitte meer vertrouwen in Hudson-Odoi, die inmiddels 28 wedstrijden speelde voor Chelsea, en liet hem al in twee interlands meespelen bij Engeland.

Met de contractverlenging zorgt Chelsea ervoor dat het veelbelovende talent volgend seizoen niet gratis de deur uitloopt. Zijn vorige contract liep namelijk volgende zomer af. 'Het is een geweldig gevoel en ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Ik speel hier al sinds ik acht jaar ben en dit is de club waar ik veel prijzen mee wil winnen', aldus Hudson-Odoi, die op de weg terug is van zijn blessure. Afgelopen weekend speelde hij voor het eerst mee bij Chelsea Onder-23.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.