HSV-speler valt supporter van Dresden aan na bekerwedstrijd

Reacties

Alsof de 4-1 nederlaag tegen Dynamo Dresden in het toernooi om de DFB-Pokal nog niet erg genoeg was, werd Hamburger SV maandagavond nog meer in verlegenheid gebracht. Verdediger Toni Leistner stormde na de wedstrijd de tribune op en viel een fan van Dresden aan.

HSV-speler valt supporter van Dresden aan na bekerwedstrijd
© Pro Shots

Leistner was bezig aan een interview na de met 4-1 verloren wedstrijd tegen Dresden. Hij stond tussen 2010 en 2014 onder contract bij de club uit het oosten van Duitsland. Op beelden is te zien dat de verdediger de tribune op snelde en een van de fans van Dresden in zijn kraag vatte. De fan kwam ten val, waarna Leistner door andere supporters van de tribune werd gewerkt. De speler van HSV keerde vervolgens gewoon terug voor het interview langs de kant van het veld.

Leistner reageerde later via Instagram op het incident: 'Ik ben na de wedstrijd de tribune opgegaan in mijn geboortestad omdat ik massaal beledigd werd. Normaal gesproken kan ik ermee omgaan, maar dit was zo extreem en onder de gordel… Het ging over mijn familie, mijn vrouw en mijn dochter. In dat moment sloegen de stoppen bij me door na een emotionele wedstrijd. Het mag niet gebeuren. Ik ben een familiemens en ik wil een voorbeeld zijn. Ik verontschuldig mij aan iedereen voor dit gedrag. Wat er ook gebeurt, dit mag mij niet meer overkomen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Hamburger SV
Meer over Hamburger SV
Meer Dynamo Dresden
Meer over Dynamo Dresden
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.