HSV lijkt ideale tegenstander voor rentree Huntelaar

Reacties

Na vijf maanden afwezigheid staat Klaas-Jan Huntelaar zondagmiddag om 17.30 uur weer aan de aftrap namens Schalke 04. De dertigjarige spits gaat op bezoek bij het Nederlands getinte Hamburger SV, waartegen hij in de zes voorgaande competitieduels al negen keer scoorde.

HSV lijkt ideale tegenstander voor rentree Huntelaar

Huntelaar speelde op 17 augustus voor het laatst mee bij Schalke. Destijds bleef hij in het uitduel met VfL Wolfsburg halverwege achter in de kleedkamer met een knieblessure. Later zou blijken dat hij een binnenband in zijn knie had gescheurd, waardoor hij de rest van de eerste seizoenshelft miste.

Nu Huntelaar zijn rentree maakt, is de vraag of hij meteen weer op de oude voet verder gaat. Niet alleen was hij in het verleden met negen goals in zes duels uiterst trefzeker tegen HSV, ook liet hij in de laatste acht Bundesliga-duels van vóór zijn blessure liefst negen treffers aantekenen, waaronder een hattrick tegen Die Rothosen op 29 april (4-1).

Huntelaar komt zondagmiddag in Hamburg vier landgenoten tegen. Trainer Bert van Marwijk kent hij nog uit hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal, terwijl ook HSV-captain Rafael van der Vaart een voormalige ploeggenoot is van The Hunter bij zowel Oranje als Real Madrid. Ook zitten bij HSV de onlangs aangetrokken Ouasim Bouy en Ola John op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.