Hoopvol nieuws: Timber ingeschreven voor Champions League

Reacties

Jurriën Timber kan, als hij tijdig fit geraakt, bij Arsenal meedoen in de Champions League. De Nederlandse verdediger is door The Gunners ingeschreven voor de knock-outfase van het miljardenbal.

Hoopvol nieuws: Timber ingeschreven voor Champions League
© Pro Shots
FC Porto
FC Porto
1 - 0
Arsenal
Arsenal

Dat blijkt uit de lijst die op de website van de UEFA te vinden is. Daarin is de naam van Timber nu te vinden. Arsenal had Timber niet ingeschreven voor de poulefase, omdat er door zijn gescheurde kruisband toch geen kans was dat hij kon spelen. Lino Sousa, een jonge verdediger die nu verhuurd is, nam toen de plaats in die vermoedelijk voor Timber bedoeld was.

Timber neemt die plek nu weer in bij de ploeg van Mikel Arteta, die verder ongewijzigd is. In de achtste finales van het miljardenbal is de Londense ploeg gekoppeld aan FC Porto. Dat tweeluik komt hoe dan ook te vroeg voor Timber, die sinds augustus revalideert. 'Het zou kunnen dat hij dit seizoen nog speelt, maar we moeten realistisch zijn: dat is op dit moment nog heel ver weg', sprak Arteta recent over zijn verdediger.

De Champions League-selectie van Arsenal:

Doelmannen: Aaron Ramsdale, David Raya en James Hillson

Verdedigers: Cedric, Jurriën Timber, Takehiro Tomiyasu, Oleksandr Zinchenko, Ben White, Gabriel, Jakub Kiwior en William Saliba

Middenvelders: Mohamed Elneny, Jorginho, Thomas Partey, Declan Rice, Martin Ødegaard, Kai Havertz, Fabio Vieira en Emile Smith Rowe

Aanvallers: Leandro Trossard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Reiss Nelson, Eddie Nketiah en Gabriel Jesus

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.