Iberisch onderonsje in Braga: slaat Portugal aanval van Spanje af?

ADVERTORIAL – In Groep 2 van de Nations League staat een Iberisch onderonsje op het programma. Plaatst Portugal zich voor de Final Four of slaat Spanje op de slotdag toe? Bekijk het aanbod van Unibet en speel mee!

Iberisch onderonsje in Braga: slaat Portugal aanval van Spanje af?

Portugal - Spanje
In aanloop naar deze interlandperiode lag Spanje op koers om groepswinnaar te worden, maar de WK-winnaar van 2010 ging in eigen huis verrassend onderuit tegen Zwitserland. Portugal profiteerde door in op vreemde bodem eenvoudig af te rekenen met Tsjechië en heeft aan een gelijkspel genoeg om de Final Four te bereiken. De odd op Dubbele Kans X1, met andere woorden met andere woorden een gelijkspel óf een overwinning voor de Portugezen, is 1.37. Lukt het Spanje om te winnen in Braga, dan kan dat je 3.20 keer in je inleg opleveren. Cristiano Ronaldo lijkt hersteld van zijn botsing met doelman Tomás Vaclík. Scoort de sterspeler? De odd op een doelpunt van Ronaldo is 2.43.

Noorwegen - Servië
In Oslo staat de kraker tussen Noorwegen en Servië op het programma. De inzet is de groepswinst en daarmee promotie naar League A, de hoogste afdeling. Het Servië van Ajax-aanvoerder Dusan Tadic heeft daarvoor een overwinning nodig. Met Aleksandar Mitrovic beschikt het land over een gekende doelpuntenmaker. De aanvaller van Fulham sloeg tegen Zweden liefst drie keer toe. Aan de andere kant hebben de Noren een van de beste spitsen van de wereld rondlopen: Erling Haaland. Dat bezorgt Noorwegen de favorietenrol. De odd op een overwinning van de thuisploeg is 2.30. Denk je dat Servië toeslaat, dan kan je dat 3.20 keer je inleg opleveren.

Oekraïne - Schotland
Ook Oekraïne en Schotland strijden in een rechtstreeks duel om promotie naar League A. Voor de geteisterde Oekraïners zou dat een opsteker in donkere tijden betekenen. De ploeg van bondscoach Oleksandr Petrakov moet winnen van de Schotten en beschikt op papier over het thuisvoordeel, al wordt de wedstrijd vanwege de oorlog afgewerkt in Krakau in Polen. Een overwinning van Oekraïne kan 2.45 keer je inleg opleveren. Houdt Schotland stand? De odd op Dubbele Kans X2, dus een gelijkspel óf een overwinning voor de bezoekers, is 1.56.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's