Honda neemt tijdens wereldtournee afscheid van volgende club

Reacties

Keisuke Honda is alweer op weg naar de uitgang bij het Braziliaanse Botafogo. De Japanner met een verleden in de Eredivisie heeft op social media afscheid genomen. Zo kan hij straks als transfervrije speler zijn wereldreis voortzetten.

Honda neemt tijdens wereldtournee afscheid van volgende club
© Pro Shots

Honda streek aan het begin van dit jaar neer in Zuid-Amerika, nadat een terugkeer in Nederland weinig succes had opgeleverd. Honda stond kort onder contract bij Vitesse, waar hij tot slechts vier optredens kwam. Daarvoor had Honda in Nederland een stuk meer succes gehad in het shirt van VVV-Venlo.

Voor zijn komst naar Vitesse had Honda al aardig wat vliegkilometers gemaakt in zijn carrière. Hij begon zijn carrière in zijn thuisland Japan, daarna voetbalde hij nog in Nederland, Rusland, Italië, Mexico, en Australië. Bij Botafogo kwam Honda dit seizoen tot drie doelpunten, hij speelde achttien duels in de Série A.

Daar blijft het dus bij, want Honda vertrekt uit Brazilië. 'Ik was erg gelukkig tijdens het seizoen, ik wil al mijn teamgenoten bedanken. Ik ga op zoek naar een mogelijkheid om de club te blijven steunen.' De volgende bestemming van Honda lijkt overigens al bekend te zijn, het Portugese Portimonense claimt dat de Japanner binnenkort een contract tekent.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Honda
Meer over K. Honda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.