Honda en Vágner Love zetten Terek Grozny te kijk

Terek Grozny leed zijn eerste nederlaag in het nieuwe stadion. Koploper CSKA Moskou was duidelijk te sterk voor de ploeg van trainer Ruud Gullit (2-4).

Ook Keisuke Honda droeg bij aan het Moskouse succes in de Tsjetsjeense hoofdstad. De Japanse middenvelder, die weg wil bij CSKA Moskou, nam vroeg in de tweede helft de laatste hoop van Terek Grozny weg. Zeven minuten na rust maakte hij op aangeven van Vágner Love de 0-3.

In de eerste helft hadden Seydou Doumbia en Vágner Love al voor een comfortabele voorsprong voor CSKA Moskou gezorgd. Tien minuten voor einde maakte de koploper in Rusland via de Braziliaanse spits de vierde treffer.

In de slotfase deed Terek Grozny nog van zich spreken. Dankzij twee treffers van Maurício was de eindstand dragelijker voor de Tsjetsjenen, die desondanks naar de dertiende plaats zakten. Foto: VI Images