Hoge verwachtingen van het nieuwe Inter: 'Tridente om van te dromen'

Reacties

Internazionale pakt na de verloren titelstrijd door op de transfermarkt. Italiaanse media verwachten dat de Nerazzurri snel de komst van Romelu Lukaku en Paulo Dybala bekendmaken.

Hoge verwachtingen van het nieuwe Inter: 'Tridente om van te dromen'
© Pro Shots

Inter is momenteel nog in onderhandeling met Chelsea over de voorwaarden van de huur van Lukaku. Beide clubs moeten nog een akkoord zien te bereiken over de huursom, maar een constructie met bonussen lijkt uitkomst te bieden. Ondertussen lijkt ook de komst van Dybala een kwestie van tijd: de Argentijn is transfervrij en zou graag naar Milaan willen komen.

La Gazzetta dello Sport sorteert zondag alvast voor op de nieuwe topaanval van Inter: Lukaku, Dybala en Lautaro Martínez sieren de cover met de tekst: 'Het sterrentrio van Inter is geboren'. De roze sportkrant heeft het over 'een tridente om van te dromen'.

Tegelijkertijd stelt de krant ook de vraag of deze voorhoede wel houdbaar is voor Inter, na de financiële problemen die vorig jaar nog leidden tot het vertrek van Lukaku. De vicekampioen van Italië zal flink wat ruimte moeten maken in het salarishuis om Lukaku en Dybala te betalen. Een transfer van Denzel Dumfries en Milan Skriniar zou kunnen helpen, terwijl ook Edin Dzeko en Joaquín Correa zouden mogen vertrekken om de loonkosten te drukken. Daarnaast rijst de vraag of het Inter überhaupt lukt om Martínez te behouden, aangezien er interesse uit onder meer Engeland is.

Als de Argentijn blijft en Lukaku en Dybala daadwerkelijk komen, is de ambitie van Inter echter duidelijk, zo weet La Gazzetta: 'Met dit trio gaat Inter voor de twintigste Scudetto.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.